Eenvoud Custom Websites | Sites op maat voor al onze klanten

Custom websites

Het creëren van de beste digitale weergave van jouw bedrijf, dat is waar Eenvoud voor staat. Of je nu een beginnend bedrijf bent met ambities om het digitale web te veroveren of omdat je huidige website niet meer voldoet, we have got your back!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie
custom website woordenweb

WAAROM CUSTOM?

Tegenwoordig is een website veel meer dan het plaatsen van online informatie over je bedrijf en een contactformulier. Een website is jouw digitale visite kaartje; jouw etalage vol met producten; een verlengstuk van je branding. Dit kun je alleen realiseren door het ontwikkelen van een Custom Website en dat weten we hier bij Eenvoud maar al te goed. Bij Eenvoud kijken we naar het merk, de doelgroep en de doelstellingen van een bedrijf en daar maken we een maatwerk strategie en design voor. Het doel van onze websites is om gebruikers te engagen en de juiste Customer Journey te laten bewandelen.

LEADS GENEREREN

We helpen je met de inrichting van je website zodat het een verlengstuk wordt van je bedrijfsvoering en je de juiste leads kunt genereren. Actiematige websites zijn ook een perfecte manier om e-mail adressen of NAW-gegevens te verzamelen van nieuwe gebruikers.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij Eenvoud vinden we het uiterst belangrijk dat onze websites gebruiksvriendelijk zijn zodat jouw organisatie de hoogste conversie kan behalen. Iedere doelgroep is anders en daarom is ook iedere website anders.

Ons proces

Wij werken met zogenaamde projectfases. Deze hanteren wij vanaf het moment dat er een aanvraag bij ons binnen komt, tot aan het eindproduct. Benieuwd naar hoe deze fases in zijn werk gaan en hoe wij het beste uit onze projecten halen?

Benieuwd naar de stappen die wij ondernemen van aanvraag tot eindproduct?

Voorbeelden

CAMPAGNE WEBSITES

Eenmalige promotionele websites moeten uw bezoekers wegblazen, aantrekken en uw evenement, product of promotie verkopen. Eenvoud biedt u verbluffende visuele ontwerpen, ondersteuning voor Google-zoekoptimalisatie (SEO) en een breed scala aan marketingtools om uw potentiële klanten op te volgen. Of je nu bekendheid wilt creëren, gegevens wilt verzamelen of aan je branding wilt werken, wij weten hoe we je op weg moeten helpen!

COMMUNITIES & PLATFORMEN

Voeg services toe aan uw website om een ​​connectie te maken met uw (potentiële) klanten. Eenvoud creëert een platform om uw klantenbestand te versterken. Een platform waarop uw klanten gemakkelijk met u en met elkaar kunnen communiceren. Bent u op zoek naar een complexer product? Misschien passen onze web- en mobiele applicaties beter bij uw bedrijf.

Webapplicaties

CASES